Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Lidija Tasevska


Anëtare e LSDM-së. E lindur më 10.1.1970 në Kumanove.  Maqedonase. Ka kryer Fakultetin filologjik, UCM. Magjistër i shkencave ekonomike në sferën e biznes menaxhmentit. 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, anëtare  
Posta elektronike: l.tasevska@sobranie.mk
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.