Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Meri Llazarova  


Anëtare e LSDM-se.  E lindur më 17.9.1984 në Kavadar. Maqedonase. Specialiste e protetikës stomatologjike, Fakulteti i Stomatologjisë, UCDHEM - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, anëtar 
  • Klub i deputetëve, anëtar i kryesisë   

 

Posta elektronike: m.lazarova@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.