Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Mira Stojçevska 


Anëtare e LSDM-së. E lindur më 19.7.1966 në Manastir. Maqedonase. Inxhiniere e diplomuar e pyjeve, Fakulteti i Pylltarisë. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, anëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Konfederatës Zvicerane, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtare 


Posta elektronike: m.stojcevska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.