Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Pançe Ivanov 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 20.9.1964 në Veles. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin Ekonomik. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, anëtare  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë, anëtar 

 

Posta elektronike:p.ivanov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.