Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Petar Atanasov 


Anëtar i LSDM-së. I lindur më 6.5.1962 në Shkup. Maqedonas. Doktor, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi".   

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, kryetar 
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendëskryetar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe të Luksemburgut, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtar 

 

Posta elektronike:p.atanasov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.