Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

Radmilla Shekerinska-Jankovska

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 10.6.1972 në Shkup. Maqedonase. Magjistër i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe diplomacisë, Shkolla e të drejtës dhe diplomacisë Fleçer, SHBA. 

 

E-posta:r.sekerinska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.