Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Riste Tashev

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 30.3.1981 në Negotinë. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar - Menaxhment, Fakulteti i ekonomisë, Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë, anëtar  

 

Posta elektronike: r.tasev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.