Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Sashko Kostov  


Anëtar i LSDM-së. I lindur më 23.9.1972 në Koçan. Vlleh. Magjistër i shkencave juridike. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komiteti për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni Juridik-ligjvënës, anëtar
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, kryetar
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, anëtar
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtar

 

Е-posta: s.kostov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.