Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Sllavica Shumanska-Miteva

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 20.10.1980 në Shtip. Maqedonase. Filologe e diplomuar e gjuhës maqedonase me gjuhën dhe letërsinë polake, UCDHEM - Fakulteti Filologjik "Bllazhe Koneski" - Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komiteti për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, anëtare
  • Komisioni për Kulturë, anëtare
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe të Luksemburgut, anëtare

 

Е-posta: S.SumanskaMiteva@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.