Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Tanja Kovaçev 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 7.7.1983 në Shkup. Maqedonase. Ekonomiste e diplomuar, "Shën Kliment i Ohrit". 


Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare
  • Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtare
  • Komisioni për Mbikëqyrjen e Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese - Ndjekja e Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme, Drejtoria e Policisë Financiare, Drejtoria Doganore dhe Ministria e Mbrojtjes, anëtare
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtare 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtare
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, anëtare

 

E-posta:t.kovacev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.