Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Tatjana Prentoviq 


Anëtare e LSDM-së. E lindur më 27.7.1964 në Shkup. Maqedonase. Doktor shkence, Fakulteti i Shkencave të Bujqësisë dhe Ushqimit, UCDHEM. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, anëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtare
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, kryetare 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit të Izraelit, anëtare
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtare
  • Klubi i deputeteve, anëtare e kryesisë

 

E-posta:tprentovik@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.