DEPUTETËT 

 

ILJAZ HALIMI

 

 

 


Nënkryetar i PDSH-së. U lind në 1954 në fshatin Sushiqe, Kosovë.  Shqiptar. Ka kryer Fakultetin e Filozofisë në Universitetin e Prishtinës. Ka punuar si profesor, ndërsa deri në zgjedhjen për deputet edhe si zëvendës drejtor në gjimnazin e Tetovës. Një nga themeluesit dhe nënkryetar aktual i PDSH-së. Ka qenë deputet dhe nënkryetar në Kuvendin e RM-së në përbërjen e mëparshme parlamentare. Jeton në Tetovë.

Click