Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

Alija Kamberoski   

 

Anëtar i PAE-së. I lindur më 27.9.1966 në f. Labunishtë, Strugë. Torbesh. Inxhinier i diplomuar pyjor, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi".


Aktivitetet në Kuvend:

  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar

 

E-posta:a.kamberoski@sobranie.mk 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.