Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


VLLADIMIR STANKOVSKI

 

 

 

 

 

 

Anëtar i Partisë Liberale të Maqedonisë, tash PLD. Është lindur në vitin 1942 në Kumanovë, maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Ekonomisë dhe Kibernetikës Aplikative. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: