Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SLLOBODAN NAJDOVSKI

                                  ËNKRYETAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

 

 

 

Anëtar i PDL-së. U lind në vitin 1961 në fsh. Dobroven, RM. Maqedonas. Ka arsimim të lartë.

Karriera profesionale:

 • Prej vitit 1986 deri në Tetor të vitit 1988 ka qenë në ish-Lidhjen e Rinisë Socialiste të Jugosllavisë në sektorin për kompleks të agroindustrisë
 • Prej vitit 1990-1994 - Komercialist dhe Udhëheqës i komerciales së Birrarisë së Manastirit
 • Prej vitit 1994-1998 - Deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë
 • Prej vitit 1999-2002 - Drejtor në NP “Pazari” - Manastir
 • Prej vitit 2002 - deputet aktual

Karriera politike:

 • Aktivist në ish-Lidhjen e Rinisë Socialiste prej të cilave 2 vjet profesionalisht e kryen funksionin.
 • Një nga themeluesit e Partisë së re progresiv e cila me vonë e ka ndryshuar emrin në Partia Liberale
 • Kryetar i organizatës komunale të Partisë Liberale prej 1993 deri 1997
 • Anëtar i Këshillit Qendror të Partisë Liberale Demokratike
 • Anëtar i Këshillit Ekzekutiv të Partisë Liberale Demokratike
 • Kryetar i Këshillit për financa dhe buxhet të PLD-së
 • Deputet aktiv prej 1994 deri 1998
 • Anëtar i Komisionit për zhvillim dhe politikë ekonomike
 • Prej 1996 deri 1998 Kryetar i Komisionit anketues për hulumtimin e furnizimeve publike
 • 2002: Anëtar i Komisionit për financa dhe buxhet pranë Kuvendit të RM, Anëtar i Komisionit për ekonomi pranë Kuvendit të RM, Zëvendës-anëtar në Komisionin për integrim evropian
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.