Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

LUPÇE MESHKOV

 

 

 

 

Anëtar i LP-së. U lind në 1948 në Shkup. Maqedonas. Ka shkollim të lartë. Prej maji 1973 është i punësuar në Fondin e PISM, me ndërprerje prej katër muajsh, kur kryen obligim të sekretarit të Sekretariatit për organizim dhe dispozita në Kuvendin e Shkupit. Prej dhjetorit 2000, drejtor i Fondit. E flet mirë gjuhën angleze. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.