Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

Nikica Korubin 
I lindur më 22.5.1976 në Shkup. Maqedonas. Magjistër i arkeologjisë dhe historisë së artit, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi".  

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.