Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ALITI ABDURAHMAN

 

 

 

 

Anëtar dhe lider i Partisë për Prosperitet  Demokratikë  (PPD).

Gjatë kohë ishte nënkrytari i Kuvendit të RM.

U lind në vitin 1945 në fshatin Zhelinë, Tetovë, RM. Shqipëtar. Kreu Fakultetin Juridik. Deputet i PPD-së në Kuvendin e RM-së edhe dy mandatet e mëparshme nga viti 1990 deri në 1994 dhe nga viti 1994 deri në 1998. Jeton në Tetovë.

 
a

Na ndiqni në: