Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

BILALLI MERSEL

 

 

 

 

Anëtar i Partisë për Prosperitet Demokratik (PPD).

Nënkryetar i PDP. Kryetar i Komisionit për sistem politik dhe anëtar i Komisionit juridiko-ligjvënës të Kuvendit të RM. Anëtar i Delegacionit të Kuvendit të RM në Kuvendin Parlamentar të OSBE. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvandit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë.

U lind në vitin 1956 në fshatin Çegran, Gostivar, RM. Shqipëtar. Ka kryer Fakulltetin Juridik. Ka punuar si profesor në shkollën e mesme në Gostivar, një kohë të gjatë ka punuar gazetar në Radio-televizionin Maqedonas. E flet gjuhën franceze. Ishte deputet në Kuvendin e RM në mandatin e mëparshëm nga viti 1994. Jeton në  fshatin Çegran, Gostivar.

 
a

Na ndiqni në: