Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

RAMADANI ISMET

 

 

 

 

Anëtar i Delegacionit të Kuvendit  të RM për bashkëpunim me Parlamentin Evropian. Kryetar i Komisionit për ekologji, rini dhe sport pranë Kuvendit të RM-së.

U lind në fshatin Haraçinë në vitin 1954, Shkup, RM. Kreu Fakultetin Matematiko-natyror, drejtimi kimi. Ka qenë profesor i kimisë, e pastaj drejtor i gjimnazit “Zef Lush Marku” në Shkup nga 1985 deri në 1989. Shërbehet me  gjuhën angleze. Ka qenë deputet i PPD në Kuvendin e RM-së në dy mandatet e mëparshme nga 1990 deri në 1994 dhe nga viti !998 deri në 1998. Jeton në fshatin Haraçinë, Shkup.


 

 
a

Na ndiqni në: