Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ZIBERI NASER

 

 

 

 

Anëtar i Partisë për Prosperitet Demokratik (PPD).

Kryetar i Degës së PPD-së në komunën Karposh, Shkup nga viti 1990 deri në 1994. Sekretar i përgjithshëm i PPD-së nga viti 1994 deri në 1998. Anëtar i Kryesisë dhe koordinator i Grupit të deputetëve të PPD-së në Kuvendin e  RM. Kryetar i  Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM në bashkupunimë me  Parlamentin e Republikës së Turqisë. Anëtar i  Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me parlamentet e Mbretërisë së Norvegjisë, Republikës së Finlandës, Mbretërisë së Suedisë, Mbretërisë së Danimarkës dhe Republikës së Islandës. Ishte nënkryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë nga viti 1996 deri në 1998 dhe ministër i Punës dhe Politikës Sociale.

U lind në vitin 1961 në fshatin Llaskarcë, Shkup, RM. Shqipëtar. Ka kryer  Fakultetin Juridik. Gjatë kohë punoi si gazetar në gazetë e përditshme në gjuhën shqipe “Flaka”.  E flet gjuhën franceze. Ka qenë deputet i PPD-së në Kuvendin e RM në dy mandatet e mëparshme nga viti 1990 deri në 1998. Jeton në  fshatin Llaskarcë, Shkup.

 
a

Na ndiqni në: