Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


ABDURAHMAN ALITI

 

 

 

 

 

 

Anëtar dhe lider i Partisë për Prosperitet Demokratik në Maqedoni, një kohë të caktuar edhe nënkryetar i Kuvendit. Është lindur në vitin 1945 në fshatin Zhelinë, Tetovë, shqiptar. Ka kryer Fakultetin Juridik. Ishte deputet edhe në periudhën e mandatit të mëparshëm. Jeton në Tetovë.

 

 
a

Na ndiqni në: