Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


NASER ZIBERI

 

 

 

 

 

 

Anëtar i Partisë për Prosperitet Demokratik në Maqedoni. Është lindur në vitin 1961 në fshatin Llaskarcë, Shkup, shqiptar. Ka kryer Fakultetin juridik. Ishte deputet edhe në mandatin e mëparshëm. Jeton në Shkup. Për shkak të zgjedhjes në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë-ministër i Punës dhe Politikës Sociale, i pushoi mandati i deputetit.

 
a

Na ndiqni në: