Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


XHELADIN MURATI

 

 

 

 

 

 

Anëtar i Partisë për Prosperitet Demokratik në Maqedoni. Është lindur në vitin 1942 në fshatin Xhepçisht, Tetovë, shqiptar. Ka kryer Fakultetin Filozofik-Grupi pedagogji. Doktor i shkencave pedagogjike. Nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë. Ishte deputet dhe nënkryetar i Kuvendit edhe në periudhën e mandatit të mëparshëm. Jeton në Tetovë.

 
a

Na ndiqni në: