Partia Popullore Demokratike 2002-2006

  

 

XHEZAIR SHAQIRI

 

 

 

 

Anëtar i PDK-së. U lind në 1965 në fshatin Tanushë, RM. Shqiptar. Ka kryer shkollën e mesme. E flet mirë frëngjishten, anglishten dhe gjuhën gjermane. Jeton në Shkup.

Click