DEPUTETËT 

 

VANÇO STAMENKOV

 

 

 

 

Anëtar i Grupit të deputetëve të deputetëve të pavarur. U lind në 1961 në fshatin Cera, Kamenica maqedonase, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Makinerisë. Ka punuar në SHA "Ruen" - Koçan, ka qenë drejtor i VC "Hidraulika" dhe kryetar i komunës së Orizares. Jeton në Koçan.

Click