Partia Popullore e Bujqve të Maqedonisë

 2002 - 2006

  

 

VANÇO STAMENKOV

 

 

 

 

Anëtar i Grupit të deputetëve të deputetëve të pavarur. U lind në 1961 në fshatin Cera, Kamenica maqedonase, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Makinerisë. Ka punuar në SHA "Ruen" - Koçan, ka qenë drejtor i VC "Hidraulika" dhe kryetar i komunës së Orizares. Jeton në Koçan. 

 

MARJAN GJORÇEV

 

 

 

Anëtar i Partisë Popullore të Bujqve të Maqedonisë. U lind në 1956, në Kavadarc. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar. Ish drejtor i SH.A. “Makedonia” dhe SH.A. “Bratstvo” – Shkup. Ish kryetar i Komunës së Kisella Vodës. Ish ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujërave. Jeton në Shkup. 

 

MIHAJLLO GEORGIEVSKI

 

 

 

Anëtar i Grupit të deputetëve të deputetëve të pavarur. U lind në 1940 në fshatin Bllatec, RM. Maqedonas. Doktor i shkencave filozofike. Këshilltar shkencor në Institutin për kulturë të vjetër sllave.  Ka qenë deputet në përbërjen e mëparshme parlamentare. Shërbehet me gjuhën ruse dhe frënge. Jeton në Shkup.

Click