Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Aleksandar Nikolloski

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 24.3.1984 në Ohër. Maqedonas. Politikolog i diplomuar, Fakulteti Juridik “Justiniani i Parë”, Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar
 • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, kryetar
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendëskryetar 
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtar
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE), shef i delegacionit 
 • Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), shef i delegacionit 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë, kryetar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.