Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Alen Georgiev


Anëtar i LSDM-së. I lindur më 15.10.1974 në Shtip. Maqedonas. I diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë - Shkup, doktor kirurg. 

 

Aktivitete në Kuvend:

  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.