Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Ane Llashkoska 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E  lindur më 24.2.1978 në Prilep. Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin Matematiko-natyror- inxhiniere e Kimisë. Magjistër i marketingut dhe menaxhmentit.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtare
  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtare 
  • Komisioni për Kulturë, zëvendëskryetare  
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtare
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore (AP PBEJL), zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.