Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Artan Grubi

 

Anëtar i BDI-së. I lindur më 7.6.1977 në Shkup. Shqiptar. Magjistër i mediave dhe komunikimeve; doktorant në shkencat politike. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtar 
 • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtar 
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar 
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtar 
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar 
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, nënkryetar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Procesit për bashkëpunim me Evropën Juglindore (AP PBEJL), zëvendësanëtar 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtar 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtar 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.