Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Bllagoja Despotovski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 21.7.1958 në Kërçovë. Maqedonas. I diplomuar në Fakultetin Elektronik, Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendëskryetar
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtar
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendëskryetar 
  • Komisionit për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit të Izraelit, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.