Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Bllagoja Stojanovski 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 13.11.1972 në Shkup. Maqedonas. Inxhinier i diplomuar i makinerisë, Fakultet i Makinerisë - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komitet për marrëdhënie ndërmjet, anëtar 
  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtar 
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtje të Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.