Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Bllagorodna Bojaxhieva 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 29.8.1959 në Negotinë. Maqedonase.  Otorinolarinolog, Fakulteti i Mjekësisë. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketuese për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërme dhe të Mesme, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.