Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Daniella Rangellova

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 20.7.1978 në Veles. Maqedonase.  Politikologe e diplomuar, Fakulteti juridik, Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, kryetare
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtare 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare• Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), anëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, kryetare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.