Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Dimitar Stevananxhija

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 3.10.1976 në Prilep. Maqedonas. Profesor i diplomuar i gjuhës maqedonase - Fakulteti Filologjik "Blazhe Koneski" - Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar
 • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtar
 • Komisioni për vlerësim të bazueshmërisë së propozimit për ngritje të procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së Presidentit të Republikës së Maqedonisë, anëtar
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar 
 • Komisioni për Arsim, Shkence dhe Sport, anëtar 
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
 • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim të Evropës (AP OSBE), zëvendësanëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit t Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.