Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Emil Dimitriev 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. I lindur më 19.3.1979 në Probishtip. Maqedonas.  Sociolog i diplomuar. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, kryetar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), anëtar
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut, me status të delegacionit shoqërues (AP NATO), zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Serbisë, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.