Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Enes Ibrahim

 

Anëtar i PLT-së. I lindur më 8.8.1984 në Shkup. Turk. I diplomuar në Fakultetin Filologjik. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Mediteranit (AP e Mediteranit), anëtar
    Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.