Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Ermira Mehmeti 

 

Anëtare e BDI-së. E lindur më 6.10.1979 në Shkup. Shqiptare. E diplomuar në Universitetin e Evropës Juglindore, Tetovë, drejtimi - shkencat juridike. Magjistër në sferën e politikës komparative, Shkolla londineze e Ekonomisë dhe Shkencave Politike. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtare 
 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtare
 • Komisioni për Çështje Evropiane, kryetare 
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare 
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtare 
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtare
 • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut, me status të delegacionit shoqërues (AP NATO), shefe e delegacionit 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE), anëtare 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.