Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Ernad Fejzulla  

 

Anëtar i PDSH-së. I lindur më 1.9.1966 në Tetovë. Shqiptar. Inxhinier i diplomuar i Elektrikes, Fakulteti i Teknikës - Prishtinë.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Komisioni i Përhershëm Anketuese për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, kryetar
 • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtar
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, anëtar 
 • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masave për Ndjekje të Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe nga Ministria e Mbrojtjes, anëtar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore (AP PBEJL), anëtar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut, me status të delegacionit shoqërues (AP NATO), zëvendësanëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.