Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Fatmir Imeroski

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. I lindur më 25.3.1969 në f. Mogorçe, Dibër. Mysliman maqedonas. Menaxher i diplomuar në sferën e menaxhimit ekonomik, Fakulteti i ekonomisë dhe menaxhmentit, V.U.A.R.R. - Plovdiv, Republika e Bulgarisë. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Ukrainës, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.