Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Goran Milevski

 

Anëtar i PLD-së.  I lindur më 1.11.1978 në Manastir. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar në sferën e ekonomisë ndërkombëtare, magjistrant i menaxhmentit - administrata e biznesit në Fakultetin Ekonomik. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Komisioni Anketues për Mbrojtje të Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar 
  • Komisionit për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.