Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Goran Misovski

 

Anëtar i PRSD-së. I lindur më 15.4.1965 në Shkup. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar, Fakulteti Ekonomik - Prilep. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masës së Veçantë Hulumtuese Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtoria e Policisë Financiare, Drejtoria
  • Doganore dhe Ministria e Mbrojtjes, kryetar 
  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për vlerësim të bazueshmërisë së propozimit për ngritje të procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së Presidentit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.