Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Hari Lokvenec  

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 25.2.1970 në Prilep. Maqedonas.  Doktor. Ka kryer Fakultetin e Elektroniteknikës - Shkup; Schiller - Tampa, FL, USA; Fakulteti i Teknikës - Manastir. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje te Punës së Drejtorisë së Sigurisë dhe Kundërzbulimit dhe të Agjencisë për Kundërzbulim, kryetar 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.