Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Ilija Dimovski

 

Anëtar i VMRO-DPMN-së. I lindur më 10.8.1980 në Veles. Maqedonas. Jurist i diplomuar në Fakultetin Juridik "Justian Prvi" - Shkup. Student pasuniversitar në Fakultetin Juridik "Justiniani I" - Shkup.

 

Aktivitete në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, nënkryetar
  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtar
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar
  • Delegacioni në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bulgarisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.