Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Ivan Stoilkoviq  

 

Anëtar i PDSM-së. I lindur më 15.2.1962 në Kumanovë.  Serb. Jurist i diplomuar, Fakulteti Juridik, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Serbisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.