Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Jagoda Shahpaska 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 18.3.1964 në f. Tepavce, Manastir. Ka kryer Fakultetin e Mjekësisë - Shkup, specialiste e mjekësisë interne. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendëskryetare
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.