Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Jasminka Damçeska  

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.  E lindur me 25.11.1974 në Shkup.  Maqedonase.  Doktor i mjekësisë, Fakulteti i Mjekësisë.  Magjistrante - shëndetësi publike dhe specializim - radiodiagnostikë. 

 

Aktivitete në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtarе 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtare  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.