Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Jovan Mitreski

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 20.11.1980 në Strugë. Maqedonas. Ka kryer arsimin e lartë. 


Aktivitete në Kuvend:

  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë së Sigurisë dhe Kundërzbulimit dhe të Agjencisë për Kundërzbulim, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.