Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Julijana Siljanovska 

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur me 1.1.1962 në Manastir. Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin Filozofik - Shkup. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare 
  • Komisioni i Përhershëm anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të qytetarit, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare 
  • Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), shefe e Delegacionit 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.